JTA Connection Oy on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Yrityksen asiakkaina ovat pääasiassa suomalaiset suuret vientiyritykset.

JTA Connection on arvostettu työnantaja. Työyhteisössä vallitsee kannustava ja positiivinen henki, JTA:laisuus. Vuonna 1998 toimintansa käynnistäneen yrityksen johdossa on yhä sen perustaja Timo Ahonen, joka aloitti koko menestystarinan pakettiauton ja työkalupakin voimin. Sama yrittäjyys ja tekemisen meininki ovat toiminnan ytimessä tänäkin päivänä.  Vuonna 2018 JTA Connection työllistää yli 80 ihmistä, ja suunta kohti 100 työntekijän rajaa on selkeä.

Toiminnan kasvun myötä etsimme joukkoomme AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ.

Työssä vastaat sinulle nimettyjen asiakkuuksien hallinnasta sekä yhteistyön kehittämisestä. Neuvottelet yhdessä asiakkaan kanssa resurssitarpeista toimitusprojekteihin maailmanlaajuisesti, sekä toimit asennusryhmän esimiehenä. Päivittäinen töiden kuormituksen seuranta ja hallinta sekä yhteydenpito asiakkaiden kanssa ovat mieluisia tehtäviä.

Esimiehenä tehtäväsi on varmistaa matkatyöntekijöidemme mahdollisuudet onnistua työssään laadukkaasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Tartut toimeen aktiivisella ja jämäkällä otteella. Olet aidosti läsnä ja tavoitettavissa työntekijöillemme. Suhtaudut haasteisiin rauhallisella ja varmalla otteella, herättäen asiakkaissamme ja työntekijöissämme luottamusta.

Työssä toimit liiketoimintayksikön päällikön alaisuudessa ja toiminnallasi varmistat asetettujen liikevaihto- ja tulostavoitteiden täyttymisestä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä teollisuuden parissa sekä teknistä koulutusta. Eduksesi katsomme kokemuksen reissutyöstä ja sähkö-/automaatioalan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle avainpaikan kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen palveluksessa, mahtavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Lahdesjärvellä.

Lisätiedot: Mats Kronholm, 050-3567657, mats.kronholm@jtaconnection.fi

Hakemuksen palkkatoiveineen voit jättää tänne viimeistään 29.7.2018 mennessä:

https://bit.ly/2lO4F9M