JTA Connection Oy on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Yrityksen asiakkaina ovat pääasiassa suomalaiset suuret vientiyritykset.

 

JTA Connection on arvostettu työnantaja. Työyhteisössä vallitsee kannustava ja positiivinen henki, JTA:laisuus. Vuonna 1998 toimintansa käynnistäneen yrityksen johdossa on yhä sen perustaja Timo Ahonen, joka aloitti koko menestystarinan pakettiauton ja työkalupakin voimin. Sama yrittäjyys ja tekemisen meininki ovat toiminnan ytimessä tänäkin päivänä.  Vuonna 2018 JTA Connection työllistää yli 80 ihmistä, ja suunta kohti 100 työntekijän rajaa on selkeä.

Toiminnan kasvun myötä etsimme joukkoomme KOKOONPANOASENTAJIA.

Työ pitää sisällään pääasiassa erilaisten liikkuvien koneiden sähkökokoonpanoa Pirkanmaan seudulla. Työnkuvaasi kuuluu kaapelireittien tekoa sekä kaapeleiden vetämistä ja kytkemistä. Odotamme hakijalta sähköalan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua sähköistys- ja kytkentäosaamista.

Osaat lukea työohjeita ja noudattaa suullisesti annettuja ohjeistuksia. Lisäksi osaat hahmottaa kaapeleiden reitityksen hankalissa tiloissa laadukkaan ja siistin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta alalta sekä kiinnostusta kehittyä automaation parissa. Työssä menestyminen edellyttää taitoja toimia erilaisten ihmisten kanssa, oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä.

 

Nämä ovat kuitenkin vain edellytyksiä. Tärkeintä on aito halua tulla JTA:laiseksi ja kasvaa osaksi tiivistä työyhteisöä ja menestystarinaa.

Lisätiedot: Risto Voutilainen, p. 040-5377100 tai sähköpostilla risto.voutilainen@jtaconnection.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika loppuu 8.7.2018.

https://bit.ly/2H3U8nC