ETSIMME NYT JUNNUA
MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA!

JTA Connection Oy on tehdasautomaation sekä robotiikan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Työyhteisössämme on kohta jo 100 ammattilaista. Huimasta kasvusta huolimatta JTA tunnetaan yrityksenä, jonka toiminnalla on aina kasvot.   

 

Työkuorma jatkaa kasvamistaan, joten etsimme nyt robottisolujen suunnitteluporukkaamme JUNIOR MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA vanhemman suunnittelijamme työkaveriksi

 

MINKÄLAISTA HOMMAA?

Tulet työskentelemään hyvin tiiviisti suunnittelijamme Topi Talvitien kanssa. Topi vastaa solujen kokonaissuunnittelusta ja on kartuttanut robotiikan parissa hyvin kattavan osaamisen. Tarjoamme siis tilaisuutta oppia mestarilta. Eikä Topi ole huono työkaverikaan: huumorintajua löytyy, juttu luistaa ja Topi sanoo itsekin olevansa avulias tyyppi. Hän myös puhuu teknisen jargonin lisäksi ymmärrettävää suomen kieltä.

 

Tyypillinen työtehtäväsi on esimerkiksi erilaisten kokoonpano- ja valmistuskuvien piirtäminen 3D-mallista, jonka Topi on projektin pohjalta luonut. Piirrät muun muassa räjäytys-, leike- ja taivutuskuvia tai PI-kaavioita.  Toki työnkuvaa laajennetaan osaamisesi mukaan: rekrytoinnin tarkoituksena on helpottaa Topin työtaakkaa ja kaikki apu otetaan mielellään vastaan.  

 

SINUN TAUSTASI?

Tässä tehtävässä tekninen avainsana on Solidworks. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, mutta toivomme, että taidat vähintään ohjelman alkeet. Emme myöskään odota, että tuntisit robotiikkaa tai tehdasautomaatiota, mutta tekninen ymmärrys ja parhaassa tapauksessa asennuskokemus ovat merkittävä apu tehtävässä menestymiseen.

 

Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää, mutta tarvittaessa tehtävä sopii myös osa-aikatyötä etsivälle tai esimerkiksi opiskelijalle, sillä työkuorma on sovellettavissa. Työtä tehdään kuitenkin päiväaikaan, joten pelkkää viikonloppu- tai iltatyötä emme voi tarjota. Työsuhde on vakituinen ja tarjoamme aloittelijallekin tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä matkassamme.

 

HAE PAIKKAA!

Tarjoamme tehtävään rekrytoitavalle henkilölle hienon mahdollisuuden kehittyä mekaanisen suunnittelun parissa. Työyhteisömme on aidosti hyvä ja tunnelma rento. Jos sinusta tuntuu siltä, että JTA:lla voisi olla suunnittelupöytä vapaana juuri sinua varten, ota yhteyttä Jarkkoon:

Jarkko Lepistö, +358 50 346 0876 tai jarkko.lepisto@jtaconnection.fi

 

HUOM! Haku päättyy 19.11.2018!