ETSIMME NYT
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ!

JTA Connection Oy on tehdasautomaation sekä robotiikan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Työyhteisössämme on kohta jo 100 ammattilaista. Huimasta kasvusta huolimatta JTA tunnetaan yrityksenä, jonka toiminnalla on aina kasvot.   


Liiketoimintamme on vahvassa kasvusuunnassa, ja nyt etsimme työyhteisöömme uutta PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

MINKÄLAISTA HOMMAA?
Meillä projektipäällikön työnkuva on monipuolinen. Vastuuta ei ole rajattu tiukasti pieneen karsinaan, vaan hyvien tyyppien osaamista halutaan hyödyntää mahdollisimman monipuolisesti. Toisin sanoen, pääset varmasti käyttämään kaikki vahvuuksiasi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että yksi ihminen joutuisi tekemään kaiken – emme vain halua, että kenenkään osaaminen jää piiloon jäykän organisaation vuoksi.

Projektipäällikön pääasiallinen vastuu on viedä eteenpäin asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä robotti- ja automaatioratkaisuja. Työkenttä on hyvin vaihteleva simppeleistä kuljetinratkaisuista huippumoderneihin robottisoluihin. Esimerkiksi tällä hetkellä tuotantotiloissamme kasataan sulassa sovussa vierekkäin erilaisia kokonaisuuksia, joihin tulee niin perinteisiä kuljettimia, kääntöpöytiä ja nostimia kuin 3D-kameroita ja lasermerkkausrobottejakin. Harva tuote on samanlainen kuin edellinen.

Projektipäällikkö hoitaa projektin aikataulutuksen, varmistaa taloudellisen kannattavuuden, kommunikoi asiakkaan kanssa ja ennen kaikkea vetää projektitiimiä. Odotamme sinulta siis teknisen osaamisen, taloudellisen ymmärryksen ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi kykyä motivoida tiimiä silloin, kun työkuorma on kaikkein raskaimmillaan ja ulkonakin sataa räntää. Ei kuitenkaan kannata pelästyä, vaikka toimenkuva on laaja. JTA:lla kaikessa jeesaa kollegoiden tuki ja hyvin matala kynnys tarjota apua.

 

SINUN TAUSTASI?
Toki olisi huippua, jos olisit automaatiotekniikan tai robotiikan yli-insinööri, mutta tässäkään tehtävässä pelkkä koulutus ei tee ketään autuaaksi. Ennen kaikkea odotamme, että Sinulla on vahvaa näyttöä toimitusprojektien läpiviennistä ja menestyksestä aiemmissa töissäsi. Arvostamme erityisesti, jos projektipäällikön osaamisesi on karttunut työpöydän myyvältä puolelta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää asiakaspalveluosaamista (eli pitkää pinnaa ja kyky puhua teknisen jargonin ja suomen kielen yhdistelmällä).  

Olet oikea henkilö tehtävään, jos uskallat pelottomasti sovitella päähäsi muutamaa eri työhattua. Et myöskään panikoidu, vaikka työpöydälläsi näyttäisi olevan joskus ns. sillisalaattia. Meillä heittäytyminen palkitaan, ja onnistumisia uskalletaan nostaa esille.

 

HAE PAIKKAA!
Tarjoamme tehtävään rekrytoitavalle henkilölle hienon mahdollisuuden hypätä matkaan, jonka määränpää on kone- ja laiteautomaation terävin kärki. Työyhteisömme on aidosti hyvä ja tunnelma rento. Jos sinusta tuntuu siltä, että JTA:lla voisi olla suunnittelupöytä vapaana juuri sinua varten, ota yhteyttä Jarkkoon:

Jarkko Lepistö, +358 50 346 0876 tai jarkko.lepisto@jtaconnection.fi

Huom! Haku päättyy 12.11.2018!