Projektipäällikkö

JTA Connection Oy on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Yrityksen asiakkaina ovat pääasiassa suomalaiset suuret vientiyritykset.

JTA Connection on arvostettu työnantaja. Työyhteisössä vallitsee kannustava ja positiivinen henki, JTA:laisuus. Vuonna 1998 toimintansa käynnistäneen yrityksen johdossa on yhä sen perustaja Timo Ahonen, joka aloitti koko menestystarinan pakettiauton ja työkalupakin voimin. Sama yrittäjyys ja tekemisen meininki ovat toiminnan ytimessä tänäkin päivänä.  Vuonna 2018 JTA Connection työllistää yli 80 ihmistä, ja suunta kohti 100 työntekijän rajaa on selkeä.

Toiminnan kasvun myötä etsimme joukkoomme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ monipuolisiin työtehtäviin.

Työssä vastaat kokonaisvaltaisesti projektien aikatauluista, taloudesta ja asiakasrajapinnasta sekä toimit projektiosaston vetäjänä. Projektit koostuvat pääasiassa vaihtelevista robotti- sekä kone- ja laiteprojekteista niin Suomessa kuin ulkomailla. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia haasteita tekniikan parissa sekä hyvät kehitysmahdollisuudet kasvavan yrityksen parissa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta sähkö-/automaatioalan projekteista TAI muuten vahvaa näyttöä erilaisten toimitusprojektien tehokkaasta läpiviennistä sekä kiinnostusta kehittyä työssäsi. Menestyminen edellyttää taitoja toimia erilaisten ihmisten kanssa, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä.

Nämä ovat kuitenkin vain edellytyksiä. Tärkeintä on aito halua tulla JTA:laiseksi ja kasvaa osaksi tiivistä työyhteisöä ja menestystarinaa.

Lisätiedot: Jere Mattjus, 050-3775239, jere.mattjus@jtaconnection.fi

Voit jättää hakemuksen alla olevaan osoitteeseen viimeistään 15.7.2018

https://sw01.cqpro.fi/cqsystems/recruitment?id=68781&key=98d25aabfd164f8f2ec0d8a12bfa7c8fb1b81714&type=1