ETSIMME NYT ROBOTIIKKA-
JA PLC-SUUNNITTELIJAA!

JTA Connection Oy on tehdasautomaation sekä robotiikan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Työyhteisössämme on kohta jo 100 ammattilaista. Huimasta kasvusta huolimatta JTA tunnetaan yrityksenä, jonka toiminnalla on aina kasvot.   


Liiketoimintamme on vahvassa kasvusuunnassa, ja nyt etsimme työyhteisöömme ROBOTIIKKA- JA PLC-SUUNNITTELIJAA

 

MINKÄLAISTA HOMMAA?
Työssäsi luot ja kehität ohjausohjelmistoja ja -järjestelmiä monipuolisesti erilaisten tehdasautomaatioratkaisujen parissa. Teet suunnittelutyötä hyvin kokonaisvaltaisesti ja valikoit kuhunkin projektiin parhaiten sopivat komponentit sekä varmistat että ohjelmistorajapinnat pelittävät.

Toisin sanoen pidät suunnittelussa isoa nippua lankoja käsissäsi, jotta portaalit eivät eksy radoiltaan tai robotit kolise toisiaan vasten. Hyvällä suunnittelutyöllä varmistat koko projektin soljuvan etenemisen ja ehkäiset villiintyneiden robottien valtaannousun.

Ehkä helpointa on kuitenkin antaa tuleville kollegoillesi suunvuoro. Mitkä JTA:n suunnittelijoiden omasta mielestä ovat työn parhaita puolia?

 

”Vapaus ja joustavuus tehdä asioita omalla tavalla. Meillä ei käskytetä, vaan saan viedä projektia eteenpäin parhaaksi katsomallani tavalla. Nytkin teen hommia kotoa käsin, koska projektin vaihe mahdollistaa sen.”

”Vaihtelu. Viikko tai kaksi ulkomailla silloin tällöin pitää mielen virkeänä. Jos et halua kahta samanlaista päivää, niin sellaisia ei tule!”

”Porukka ja työnkuva kehittyvät jatkuvasti. Työssä saa opetella jatkuvasti uusia teknologioita, ja hommaa kehitetään yhdessä kollegoiden kanssa. Kollegat tsemppavat jatkuvasti, sillä kokemus ei tule yksin.”

”Täällä on aidosti hyvä henki, JTA:laisuus. Meillä tiedetään se, että työntekijät ovat vastaus yrityksen kasvuun. Organisaatio on sopivan matala, joten asioista voi puhua niiden oikeilla nimillä.”

 

SINUN TAUSTASI?
Meille koulutus ei ole kaikki kaikessa. Olemme kuitenkin huomanneet, että ohjelmoitavia logiikoita tai robotiikkaa on vaikea oppia vain lintuja tarkkailemalla tai polkupyöriä korjaamalla. Arvostamme siis, mikäli sinulla on takataskussasi loppututkinto tekniseltä alalta. Emme kuitenkaan pelästy, mikäli opintosi ovat kesken tai opintotaustasi ei osu automaation kenttään – hyvillä näytöillä korvaa monta keskinkertaista todistusta. Teknisinä avainsanoina tässä tehtävässä ovat PLC, Beckhoff, Fanuc, KUKA, Siemens ja CADS.

Meillä hommia paiskitaan tiiviisti tiimissä, joten työssä pärjääminen edellyttää taitoa toimia erilaisten persoonien kanssa. Arvostamme myös pitkää pinnaa, oma-aloitteisuutta ja halua auttaa kollegaa kun tie nousee pystyyn. Asenne ja paineensietokyky ratkaisevat paljon, sillä joskus työt meinaavat kasaantua ja asiakkaan toiveet kuulostavat utopistisilta. Kaikesta kuitenkin selviää kollegoiden tuella vahvalla osaamisella, jota organisaatio on pullollaan.

 

HAE PAIKKAA!
Tarjoamme tehtävään rekrytoitavalle henkilölle hienon mahdollisuuden hypätä matkaan, jonka määränpää on kone- ja laiteautomaation terävin kärki. Työyhteisömme on aidosti hyvä ja tunnelma rento. Jos sinusta tuntuu siltä, että JTA:lla voisi olla suunnittelupöytä vapaana juuri sinua varten, ota yhteyttä Jarkkoon:

Jarkko Lepistö, +358 50 346 0876 tai jarkko.lepisto@jtaconnection.fi

Huom! Haku päättyy 12.11.2018!