Robotin käyttöönottaja

JTA Connection Oy on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Yrityksen asiakkaina ovat pääasiassa suomalaiset suuret vientiyritykset.
 
JTA Connection on arvostettu työnantaja. Työyhteisössä vallitsee kannustava ja positiivinen henki, JTA:laisuus. Vuonna 1998 toimintansa käynnistäneen yrityksen johdossa on yhä sen perustaja Timo Ahonen, joka aloitti koko menestystarinan pakettiauton ja työkalupakin voimin. Sama yrittäjyys ja tekemisen meininki ovat toiminnan ytimessä tänäkin päivänä. Vuonna 2018 JTA Connection työllistää yli 80 ihmistä, ja suunta kohti 100 työntekijän rajaa on selkeä.
 
Toiminnan kasvun myötä etsimme joukkoomme ROBOTIN KÄYTTÖÖNOTTAJAA/OHJELMOIJAA monipuolisiin työtehtäviin.
 
Työ pitää sisällään pääasiassa erilaisten robottiratkaisuiden suunnittelua, ohjelmointia ja toteutusta sekä projektien hallintaa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia haasteita tekniikan parissa sekä kotimaassa että ulkomailla sekä hyvät kehitysmahdollisuudet kasvavan yrityksen parissa.
 
Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö-/automaatioinsinöörin koulutus tai aiempaa kokemusta robotiikasta sekä erityisesti kiinnostusta kehittyä alalla. Työssä menestyminen edellyttää taitoja toimia erilaisten ihmisten kanssa, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä. Tärkein ominaisuus kuitenkin on motivaatio tulla robotiikan ammattilaiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuksesi heräsi.

Hakemuksesi voit jättää 17.6. mennessä osoitteeseen: https://sw01.cqpro.fi/cqsystems/recruitment?id=66181&key=7bd93821135f75db1185ab5bd5527c5339834702&type=1

Lisätietoja avoimesta paikasta: Jere Mattjus, 050-3775239, jere.mattjus@jtaconnection.fi