Sähkö- ja automaatiosuunnittelija

JTA Connection Oy on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Yrityksen asiakkaina ovat pääasiassa suomalaiset suuret vientiyritykset.

JTA Connection on arvostettu työnantaja. Työyhteisössä vallitsee kannustava ja positiivinen henki, JTA:laisuus. Vuonna 1998 toimintansa käynnistäneen yrityksen johdossa on yhä sen perustaja Timo Ahonen, joka aloitti koko menestystarinan pakettiauton ja työkalupakin voimin. Sama yrittäjyys ja tekemisen meininki ovat toiminnan ytimessä tänäkin päivänä.  Vuonna 2018 JTA Connection työllistää yli 80 ihmistä, ja suunta kohti 100 työntekijän rajaa on selkeä.

Toiminnan kasvun myötä etsimme joukkoomme SÄHKÖ-/AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA monipuolisiin työtehtäviin.

Työ pitää sisällään pääasiassa erilaisten koneiden ja laitteiden suunnittelua sekä projektien hallintaa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia haasteita tekniikan parissa sekä kotimaassa että ulkomailla sekä hyvät kehitysmahdollisuudet kasvavan yrityksen parissa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö-/automaatioinsinöörin koulutus TAI aiempaa kokemusta alalta sekä kiinnostusta kehittyä automaation parissa. Työssä menestyminen edellyttää taitoja toimia erilaisten ihmisten kanssa, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä. Arvostamme erityisesti, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta PLC-järjestelmistä (Beckhoff/Siemens) tai CADS-suunnitteluohjelmasta.

Nämä ovat kuitenkin vain edellytyksiä. Tärkeintä on aito halua tulla JTA:laiseksi ja kasvaa osaksi tiivistä työyhteisöä ja menestystarinaa.

Lisätiedot: Jere Mattjus, 050-3775239, jere.mattjus@jtaconnection.fi

Voit jättää hakemuksen alla olevaan osoitteeseen viimeistään 31.8.2018

https://sw01.cqpro.fi/cqsystems/recruitment?id=59441&key=4bc4a71bd09ccb5674444c856b1807b76d9cabc1&type=1