Ota yhteyttä

Asennusvalvoja

Haku auki 29.2.2020 asti!

Haussa asennusvalvoja maailmalle!

JTA Connectionin tarkkaakin tarkemmilla ja jämäköillä asennusvalvojilla on maailmalla niin kova maine, että tarvitsemme lisää resursseja maailman valmiiksi saattamiseen. Etsimme nyt kokenutta asennusvalvojaa, jolla on palava halu reissata maailmalla ja passissa vielä paljon tyhjiä sivuja.

Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa, joten valvottavat projektit voivat sijaita käytännössä missä vain aina Väli-Amerikan tropiikista pohjoisen pallonpuoliskon tundralle. Hankkeet ovat keskenään eri pituisia muutamasta kuukaudesta yli vuoteen. Tiimit ovat kansainvälisiä ja koostuvat lähes poikkeuksetta lukuisista eri kansallisuuksista.

Asennusvalvojana vastaat asennustöiden laadusta, aikataulusta, budjetista, raportoinnista ja työturvallisuudesta. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa. Raportoit sovitusti eri osapuolille työn etenemisestä ja mahdollisista haasteista. Työlläsi on merkittävä rooli hankkeen etenemisen, työturvallisuuden ja onnistuneen käyttöönoton kannalta.

Odotamme, että Sinulla on aiempaa kokemusta asennusvalvonnasta ja taustaa sähkö- tai automaatioasennusten parista. Arvostamme soveltuvaa koulutustaustaa. Hyvä kielitaito on edellytys työssä menestymiseen: vähintään sujuva englanti ja hyvä suomen kielen taito.

Hyvät ihmissuhdetaidot ja kyky neuvotella kiperissäkin paikoissa ovat niin ikään välttämättömyyksiä. paineensietokyky ja halu ratkaista haasteita ovat tärkeitä piirteitä. Sinun tulee olla valmis viettämään pitkiäkin yhtäjaksoisia aikoja pois Suomesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erilaisissa projekteissa, haastaa itseäsi sekä nähdä maailmaa (tai ainakin lentokenttiä ja hotellihuoneita). Sinulla on Suomessa koko ajan tukenasi kokenut esimies ja ammattitaitoinen taustatiimi.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot on sovittavissa tapauskohtaisesti.  

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti tämän linkin kautta: https://bit.ly/38a6x31. Mikäli hommasta tai mistä vain heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä mahdollisesti tulevaan esimieheesi Mats Kronholmiin +358 50 356 7657 (myös WhatsApp) tai mats.kronholm@jtaconnection.fi.  

Haku on auki 29. helmikuuta asti, mutta täytämme paikan nopeamminkin, jos oikeanlainen kaveri tulee vastaan. Joten pistä töpinäksi!