Ota yhteyttä

Asennusvalvoja, sähkövoimatekniikka

Haku auki 29.2.2020 asti!

Haussa sähkövoimatekniikan asennusvalvoja!

JTA Connectionin tarkkaakin tarkemmilla ja jämäköillä asennusvalvojilla on maailmalla niin kova maine, että tarvitsemme lisää resursseja maailman valmiiksi saattamiseen. Etsimme nyt kokenutta sähkövoimatekniikan asennusvalvojaa, jolla on palava halu reissata maailmalla ja passissa vielä paljon tyhjiä sivuja.

Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa. Valvottavat projektit ovat pääasiassa pitkiä eli vähintään vuoden mittaisia. Työmaiden tiimit ovat kansainvälisiä ja koostuvat lähes poikkeuksetta lukuisista eri kansallisuuksista.

Asennusvalvojana vastaat sähköasennusten etenemisestä laadukkaasti, määräysten mukaisesti, turvallisesti ja aikataulussa. Erityisesti teknisten säädösten ja pykälien sekä työturvallisuusmääräysten noudattamisen varmistaminen on tehtävässä avainasemassa. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa. Raportoit sovitusti eri osapuolille työn etenemisestä ja mahdollisista haasteista. Toimit myös tärkeänä linkkinä loppuasiakkaan ja muiden osapuolten välillä.

Odotamme, että Sinulla on aiempaa kokemusta asennusvalvonnasta ja taustaa sähkövoimatekniikan parissa. Edellytämme alan korkeakoulututkintoa (insinööri tai diplomi-insinööri) sekä voimassaolevia, asianmukaisia sähköpätevyyksiä ja -todistuksia. Hyvä kielitaito on edellytys työssä menestymiseen: vähintään sujuva puhuttu ja kirjoitettu englanti ja hyvä suomen kielen taito.

Hyvät ihmissuhdetaidot ja kyky neuvotella kiperissäkin paikoissa ovat niin ikään välttämättömyyksiä. paineensietokyky ja halu ratkaista haasteita ovat tärkeitä piirteitä. Sinun tulee olla valmis viettämään pitkiäkin yhtäjaksoisia aikoja pois Suomesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erilaisissa projekteissa, haastaa itseäsi sekä nähdä maailmaa (tai ainakin lentokenttiä ja hotellihuoneita). Sinulla on Suomessa koko ajan tukenasi kokenut esimies ja ammattitaitoinen taustatiimi.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot on sovittavissa tapauskohtaisesti.  

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti tämän linkin kautta: https://bit.ly/2uqZnJ7. Mikäli hommasta tai mistä vain heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä mahdollisesti tulevaan esimieheesi Mats Kronholmiin +358 50 356 7657 (myös WhatsApp) tai mats.kronholm@jtaconnection.fi.

Haku on auki 29. helmikuuta asti, mutta täytämme paikan nopeamminkin, jos oikeanlainen kaveri tulee vastaan. Joten pistä töpinäksi!