Ota yhteyttä

Asennusvalvoja ulkomaan keikoille

Haku auki 20.6.2021 asti!

Oletko sinä reissuvalmis
asennusvalvoja?

Maailmalla on valtava määrä asentamatonta teollisuusautomaatiota sekä kokoonpanoa odottavia laitteita. Me JTA Connectionilla olemme toden totta havainneet tämän, ja etsimmekin kiireesti reissutyötä tekevään asentajajoukkoomme vahvistuksia.

JTA Connection on yli 20 vuotta teollisuusautomaatiokentällä toiminut tamperelaisyritys, jonka juuret ovat komennustyössä ja vaativissa asennusprojekteissa ympäri maailmaa.

Etsimme nyt ammattitaitoisia asennusvalvojia reissutyöhön.

Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa, joten valvottavat projektit voivat sijaita käytännössä missä vain aina Väli-Amerikan tropiikista pohjoisen pallonpuoliskon tundralle. Hankkeet ovat keskenään eri pituisia muutamasta kuukaudesta yli vuoteen. Tiimit ovat kansainvälisiä ja koostuvat lähes poikkeuksetta lukuisista eri kansallisuuksista. 

Tyypillisiä asennuskohteitamme ovat esimerkiksi suuret satamanosturityömaat, logistiikkakeskukset tai suuret tehtaat.  

Asennusvalvojana vastaat asennustöiden laadusta, aikataulusta, budjetista, raportoinnista ja työturvallisuudesta. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa. Raportoit sovitusti eri osapuolille työn etenemisestä ja mahdollisista haasteista. Työlläsi on merkittävä rooli hankkeen etenemisen, työturvallisuuden ja onnistuneen käyttöönoton kannalta.

Odotamme, että Sinulla on aiempaa kokemusta asennusvalvonnasta ja taustaa sähkö- tai automaatioasennusten parista. Hyvä kielitaito on edellytys työssä menestymiseen: vähintään sujuva englanti ja hyvä suomen kielen taito.

Hyvät ihmissuhdetaidot, paineensietokyky ja halu ratkaista haasteita ovat tärkeitä piirteitä. Sinun tulee olla valmis viettämään pitkiäkin yhtäjaksoisia aikoja pois Suomesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erilaisissa projekteissa, haastaa itseäsi sekä nähdä maailmaa. Sinulla on Suomessa koko ajan tukenasi kokenut esimies ja ammattitaitoinen taustatiimi.

Otamme kaikessa matkustusta sisältävässä työssä erittäin tarkasti huomioon työturvallisuuden ja koronaviruksen vaatimat varotoimenpiteet!

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot on sovittavissa tapauskohtaisesti.  

Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet, että voisit olla oikeanlainen tyyppi meidän porukkaamme, ota yhteyttä Jaakko Salmelaan:
045 6360 611 (myös WhatsApp) tai jaakko.salmela@jtaconnection.fi, mahdollisimman pian.

Haku päättyy 20.6.2021 tai heti, kun löydämme oikeat henkilöt tehtäviin!