Ota yhteyttä

Asennusvalvoja, sähkövoimatekniikka

Haku auki 20.6.2021 asti!

Haussa sähkövoimatekniikan asennusvalvoja!

Maailmalla on valtava määrä asentamatonta teollisuusautomaatiota sekä kokoonpanoa odottavia laitteita. Me JTA Connectionilla olemme toden totta havainneet tämän, ja etsimmekin kiireesti reissutyötä tekevään asennusvalvojien joukkoomme vahvistuksia.

JTA Connection on yli 20 vuotta teollisuusautomaatiokentällä toiminut tamperelaisyritys, jonka juuret ovat komennustyössä ja vaativissa asennusprojekteissa ympäri maailmaa.

Etsimme nyt kokenutta sähkövoimatekniikan asennusvalvojaa, jolla on palava halu reissata maailmalla!

Asennusvalvojana vastaat sähköasennusten etenemisestä laadukkaasti, määräysten mukaisesti, turvallisesti ja aikataulussa milloin missäkin maailman kolkassa. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa. Raportoit sovitusti eri osapuolille työn etenemisestä ja mahdollisista haasteista. Toimit myös tärkeänä linkkinä loppuasiakkaan ja muiden osapuolten välillä.

Valvottavat projektit ovat pääasiassa pitkiä eli vähintään vuoden mittaisia. Työmaiden tiimit ovat kansainvälisiä ja koostuvat lähes poikkeuksetta lukuisista eri kansallisuuksista.

Odotamme, että Sinulla on aiempaa kokemusta asennusvalvonnasta ja taustaa sähkövoimatekniikan parissa. Edellytämme alan korkeakoulututkintoa (insinööri tai diplomi-insinööri) sekä voimassaolevia, asianmukaisia sähköpätevyyksiä ja -todistuksia. Hyvä kielitaito on edellytys työssä menestymiseen: vähintään sujuva puhuttu ja kirjoitettu englanti ja hyvä suomen kielen taito.

Myös hyvät ihmissuhdetaidot, paineensietokyky ja halu ratkaista haasteita ovat tärkeitä piirteitä. Sinun tulee olla valmis viettämään pitkiäkin yhtäjaksoisia aikoja pois Suomesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erilaisissa projekteissa, haastaa itseäsi sekä nähdä maailmaa. Sinulla on Suomessa koko ajan tukenasi kokenut esimies ja ammattitaitoinen taustatiimi.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot on sovittavissa tapauskohtaisesti.  

Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet, että voisit olla oikeanlainen tyyppi meidän asentajajoukkoomme, ota yhteyttä Jaakko Salmelaan:
045 6360 611 (myös WhatsApp) tai jaakko.salmela@jtaconnection.fi, mahdollisimman pian.

Haku päättyy 20.6.2021 tai heti, kun löydämme oikeat henkilöt tehtäviin!