Ota yhteyttä

Reissuasentajia maailmalle

Haku päättyy 9.7.2021!

Oletko sinä reissuvalmis
sähkö-automaatioasentaja?

Maailmalla on valtava määrä asentamatonta teollisuusautomaatiota sekä kokoonpanoa odottavia laitteita. Me JTA Connectionilla olemme toden totta havainneet tämän, ja etsimmekin kiireesti reissutyötä tekevään asentajajoukkoomme vahvistuksia.

JTA Connection on yli 20 vuotta teollisuusautomaatiokentällä toiminut tamperelaisyritys, jonka juuret ovat komennustyössä ja vaativissa asennusprojekteissa ympäri maailmaa.

Etsimme nyt taitavia sähkö-automaatioasentajia reissutyöhön.

Reissuasentajana työskentelet asiakkaidemme asennuskohteissa ulkomailla. Komennukset kestävät useimmiten joitakin viikkoja, ja suurin osa työkeikoista osuu Eurooppaan, mutta elämäntilanteesi joustavuuden niin salliessa tarjolla on myös yli vuoden mittaisia komennuksia ympäri maapalloa Amerikoista Australiaan. Edellytämme reissuasentajalta aiempaa kokemusta asennustyöstä ja aitoa valmiutta kulkea työmailla mantereeseen ja aikavyöhykkeeseen katsomatta. Kova työmoraali ja paksu selkänahka ovat myös olennaisia piirteitä, sillä reissuun lähdetään painamaan pitkiä päiviä, eikä kaikki aina välttämättä mene kuten Strömsössä. Vastapainona raskaanpuoleiselle työlle ovat oikeasti loistavat työkaverit.

Arvostamme teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi FMS-järjestelmien, satamanosturien tai laivojen ilmastointiautomaation asentamisesta, mutta jo konstailemattomalla asenteella, ammatillisella osaamisella ja hyvillä työelämätaidoilla pääsee pitkälle. Harva on siis täysin valmis JTA:lainen meille hakiessaan, mutta työ opettaa kyllä.

Otamme kaikessa matkustusta sisältävässä työssä erittäin tarkasti huomioon työturvallisuuden ja koronaviruksen vaatimat varotoimenpiteet!

Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet, että voisit olla oikeanlainen tyyppi meidän asentajajoukkoomme, ota yhteyttä Jaakko Salmelaan:
045 6360 611 (myös WhatsApp) tai jaakko.salmela@jtaconnection.fi, mahdollisimman pian.

Haku päättyy 9.7.2021 tai heti, kun löydämme oikeat henkilöt tehtäviin!