Ota yhteyttä

Asentajia maailmalle ja Tampereelle

Hakuaika päättyy 15.12.2020!

Oletko sinä reissuvalmis
sähkö-automaatioasentaja?

Haastavista ajoista huolimatta maailmalla ja Suomessa on valtava määrä asentamatonta teollisuusautomaatiota sekä kokoonpanoa odottavia laitteita. Me JTA Connectionilla olemme toden totta havainneet tämän, ja etsimmekin kiireesti
asentajajoukkoomme vahvistuksia.

JTA Connection on yli 20 vuotta teollisuusautomaatiokentällä toiminut tamperelaislähtöinen teknologiayritys, jonka juuret ovat komennustyössä ja vaativissa asennusprojekteissa ympäri maailmaa. Etsimme nyt sekä hitsaustaitoisia mekaanisia asentajia että taitavia sähkö-automaatioasentajia pääasiassa reissutyöhön.

Reissuasentajana työskentelet asiakkaidemme työmailla pääasiassa ulkomailla. Komennukset kestävät useimmiten joitakin viikkoja ja suurin osa työkeikoista osuu Eurooppaan, mutta elämäntilanteesi joustavuuden niin salliessa tarjolla on myös yli vuoden mittaisia komennuksia ympäri maapalloa Amerikoista Australiaan. Edellytämme reissuasentajalta aiempaa kokemusta asennustyöstä ja aitoa valmiutta kulkea työmailla mantereeseen ja aikavyöhykkeeseen katsomatta. Kova työmoraali ja paksu selkänahka ovat myös olennaisia piirteitä, sillä reissuun lähdetään painamaan pitkiä päiviä, eikä kaikki aina välttämättä mene kuten Strömsössä. Reissussa rähjääntyy eikä pienestä sovi hermostua, mutta vastapainona raskaanpuoleiselle työlle ovat aidosti ja oikeasti loistavat työkaverit. Porukan yhteishenki on vertaansa vailla, nauru on JTA:lla hyvin tuttu ilmiö, eikä työvarusteissa ja -kaluissakaan ole valittamista.

Jos reissuhommat eivät ole mahdollisia, mutta haluat mukaan loistavaan työyhteisöön, tarjolla on työtä myös kokoonpanoasennusten parissa Tampereella. Omat teollisuusautomaatioratkaisut ja robottisolumme suunnitellaan, valmistetaan ja kokoonpannaan pääasiassa Tuotekadun toimipisteessämme, jossa työkuorma kasvaa jatkuvasti. Erityisesti kaipaamme asentajia, joilla on sekä mekaanista että sähkö-automaatiopuolen osaamista, ja robotiikkaa tunteva ammattilainen olisi aivan jättipotti.

Arvostamme teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi FMS-järjestelmien, satamanosturien tai laivojen ilmastointiautomaation asentamisesta, mutta jo konstailemattomalla asenteella, ammatillisella osaamisella ja hyvillä työelämätaidoilla pääsee pitkälle. Harva on siis täysin valmis JTA:lainen meille hakiessaan, mutta työ opettaa kyllä.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet, että voisit olla oikeanlainen tyyppi meidän asentajajoukkoomme, ota yhteyttä Jaakko Salmelaan:
045 6360 611 (myös WhatsApp) tai jaakko.salmela@jtaconnection.fi mahdollisimman pian.

Äläkä stressaa ansioluettelon muotoseikkoja tai sopivan nasevaa aloituslausetta hakemuskirjeeseen – jos Sinulla on oikeaa osaamista ja halua lähteä loistavaan työpaikkaan, ilmoita se mahdollisimman selkeästi ja nopeasti juuri Sinulle sopivalla tavalla.