Ota yhteyttä

Uuden sukupolven 3D Vision Sensor -tekniikka saatavilla JTA Connectionilta

01.04.2020

JTA Connection on ensimmäinen suomalainen automaatiotoimittaja, joka pääsee soveltamaan Fanucin uutta 3D Vision Sensor -kameraa bin picking -järjestelmässä. 3D-konenäkö kuvaa kappaleet, prosessoi kuvan ja ilmoittaa robotille, mistä poiminta tulee tehdä. JTA Connection on toimittanut bin picking -järjestelmiä Fanucin edellisen sukupolven tekniikalla hyvillä kokemuksilla, ja nyt julkaistu uusi 3D Vision Sensor nostaa bin picking -ratkaisut uudelle tasolle.

Tekniikka on toki ollut olemassa jo pitkään, mutta sen kehittyessä erityisesti poimimisnopeus ja luotettavuus kasvaa. Uuden teknologian myötä prosessointi- ja poiminta-aikaa on saatu nopeutettua merkittävästi sekä käyttö on muuttunut huomattavasti helpommaksi. Uudet kappaleet opetetaan robotille 3D-mallien avulla ja operaattori voi vaihtaa poimittavaa kappaletta nopeasti, eikä erillistä ohjelmointia tarvita.

Mikä parasta, JTA Connection pystyy testaamaan asiakkaiden tuotteiden soveltuvuutta uudenlaisen solun poimittavaksi nopeasti ja vaivatta toimitiloissaan Tampereella. Ota siis yhteyttä ja sovi tuotteesi testaamisesta Jarkko Lepistön kanssa: +358 50 346 0876 tai jarkko.lepisto@jtaconnection.fi