Ota yhteyttä

JTA Connection Oy:n kasvu jatkuu ja hallitus vahvistuu

03.09.2018

JTA Connection on vahvistanut hallitustaan kahdella ulkopuolisella, riippumattomalla liike-elämän ammattilaisella. Hallituksen täydentäminen tuo lisää kokemusta ja näkemystä, jota voimakkaasti kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössä tarvitaan. Uusina jäseninä ovat aloittaneet DI Kari Lyytikäinen ja KTM Antti Kärkkäinen.  

Kari Lyytikäinen on kone- ja tuotantotekniikan tutkimuspäällikkö Tampereen teknillisessä yliopistossa. Lyytikäinen on aiemmin työskennellyt kolmenkymmen vuoden ajan mm. Valmetilla, Tampellassa ja Agcolla, jossa viimeksi toimi Agco-konsernin globaalissa tuotannonkehityksessä. Hänellä on vahva kokemus tuotannosta, strategioista, pk-yritysten konsultoinnista ja hallitustyöstä.

KTM Antti Kärkkäinen on päätoimeltaan Proxion Oy:n talousjohtaja. Kärkkäinen on aiemmin työskennellyt yli viidentoista vuoden ajan Solteq -konsernin talousjohtajana ja sitä ennen KHT-tilintarkastajana KPMG:n palveluksessa. Hänellä on vahva kokemus strategioiden ja niitä tukevien yritysjärjestelyiden toteuttamisesta ja rahoittamisesta, käytännön talousohjauksesta sekä hyvästä hallintotavasta.

JTA Connection Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli Välimäki toteaa: ”Tavoitteenamme oli löytää henkilöt, joilla on kokemusta palveluiden sekä liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä kasvuhakuisessa liiketoimintaympäristössä ja laajat liike-elämän verkostot. Kasvustrategian toteuttamiseksi tarvitsemme hallitukselta vahvaa tukea ja uudenlaista ajattelua kehittääksemme palveluitamme ja suorituskykyämme edelleen.  

 Olen erittäin tyytyväinen, että Kari ja Antti halusivat lähteä mukaan nyt kun JTA Connection ylittää tietynlaisena kasvun rajapyykkinä pidetyn 10 me liikevaihtotason ja useita merkittäviä projekteja on meneillään sekä näköpiirissä. Hallitus on tämän täydentämisen jälkeen iskussa, täynnä kokemusperäistä tietoa ja taitoa. 

Hallituksessa jatkavat Timo Ahonen, Mats Kronholm ja Olli Välimäki (pj).

Lisätiedot:

Timo Ahonen, toimitusjohtaja, 040 - 73 92 886
Olli Välimäki, hallituksen puheenjohtaja, 050 - 38 34 729