Ota yhteyttä

JTA Connection Oy solmi yhteistyösopimuksen DÜRR GmbH:n kanssa

08.12.2014

JTA Connection Oy ja saksalainen DÜRR GmbH ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa VOC kaasujen (haihtuvien hiilivetyjen) puhdistuslaitteiden myynnin ja huollon Pohjoismaissa.

Sopimuksen mukaan JTA tulee olemaan DÜRR:n edustaja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ottaen aktiivisen roolin, niin uusien laitteiden ja varaosien myynnissä, kuin huollossa ja modernisoinneissa.

DÜRR:n laajan organisaation ja yli 1800kpl toimitetun projektin kokemuksella, on JTA:lla mahdollisuus organisoida monimutkaisiakin modernisointeja ja energiansäästöön tähtääviä muutoksia myös kolmansien osapuolten olemassa oleviin laitoksiin.

http://www.durr-cleantechnology.com/
www.jtaconnection.fi

DÜRR Group on yksi maailman johtavia mekaniikka ja tehdassuunnitteluun erikoistuneista yrityksistä. DÜRR:n tarjoamat tuotteet, palvelut ja järjestelmät mahdollistavat erittäin tehokkaat valmistusprosessit erilaisissa teollisuusympäristöissä. Autoteollisuus ja heidän alihankkijansa kattavat n. 65% DÜRR:n kokonaismyynnistä. Muita tuotealueita ovat mm. mekaaninen suunnittelu, kemian- ja lääketeollisuus sekä viimeisin yritysosto HOMAG Group AG lokakuussa 2014 toi mukanaan myös mekaanisen puunjalostuksen.

Maalaus- ja kokoonpanolinjat: maalaamot ja loppuasennuslinjat auton valmistukseen

Soveltava robotiikka: robottisovellukset mm. maalaukseen ja eristeiden ja liimojen levitykseen

Mittaus ja prosessijärjestelmät: tasapainotus ja puhdistusjärjestelmät sekä testaus ja täyttölaitteistot

Ympäristö teknologiat: poistoilmana käsittely sekä energiatehokkuuden uudet ja innovatiiviset järjestelmät

Mekaaninen puunjalostus: laitteita puun jalostukseen

“Oleme ylpeitä sopimuksesta DÜRR GmbH:n kanssa. Heillä on erittäin korkeat laatuvaatimukset tuotteissaan ja toimintatavoissaan. Olemme etuoikeutettuja kun voimme työskennellä näin korkealaatuisen yrityksen kanssa. Koemme kuitenkin, että myös JTA voi tarjota lisäarvoa heille ja heidän loppuasiakkailleen pohjoismaissa keskittyneen palvelumme ja osaamisemme kautta, erityisesti VOC ja ilmanlaatuasioissa.”
kommentoi Timo Ahonen, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

TJ Timo Ahonen
GSM:+358-40-739 2886
timo.ahonen@jtaconnection.fi

Juho Vartiainen
GSM:+358-400-800 391
juho.vartiainen@jtaconnection.fi

Tomi Knaapila
GSM: +358-40-758 2982
tomi.knaapila@jtaconnection.fi