Ota yhteyttä

Käyttöönottajia reissutyöhön

Haku auki 20.6.2021 asti!

oletko sinä etsimämme käyttöönottaja?

Maailmalla on valtava määrä asentamatonta teollisuusautomaatiota sekä kokoonpanoa odottavia laitteita. Me JTA Connectionilla olemme toden totta havainneet tämän, ja etsimmekin kiireesti reissutyötä tekevään asennusvalvojien joukkoomme vahvistuksia.

JTA Connection on yli 20 vuotta teollisuusautomaatiokentällä toiminut tamperelaisyritys, jonka juuret ovat komennustyössä ja vaativissa asennusprojekteissa ympäri maailmaa.

Etsimme porukkaamme nyt käyttöönottajaa, jolla on palava halu reissata maailmalla!

Toimenkuva pitää sisällään pääasiassa erilaisten koneiden ja laitteiden käyttöönottoa. Työ voi sisältää sekä toiminnallisuuden testaamista, että PLC-ohjelmiston konfigurointia. Työnkuvaasi kuuluu myös pienten osaprojektien itsenäinen hoitaminen sekä suunnittelutyö. Matkustusvalmius on tässä tehtävässä ehdoton vaatimus, ja Sinun tulee olla valmis viettämään pitkiäkin aikoja pois Suomesta.

Tyypillisiä käyttöönottokohteitamme ovat erilaiset nosturityömaat muun muassa satamissa.  

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö-/automaatioinsinöörin koulutus TAI aiempaa kokemusta alalta sekä kiinnostusta kehittyä automaation parissa. Työssä menestyminen edellyttää taitoja toimia erilaisten ihmisten kanssa, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä. Arvostamme erityisesti, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta PLC järjestelmistä (Beckhoff/Siemens).

Kuten mainittua, huomiomme rekrytoinnissa myös kokemattomammat ehdokkaat eli vastavalmistuneet.  Vaikka osaaminen olisi vielä vähässä, konstailemattomalla asenteella, ammatillisella osaamisella ja hyvillä työelämätaidoilla pääsee pitkälle. Harva on siis täysin valmis JTA:lainen meille hakiessaan, mutta työ opettaa kyllä.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet, että voisit olla oikeanlainen tyyppi meidän porukkaamme, ota yhteyttä Jaakko Salmelaan:
045 6360 611 (myös WhatsApp) tai jaakko.salmela@jtaconnection.fi, mahdollisimman pian.

Haku päättyy 20.6.2021 tai heti, kun löydämme oikeat henkilöt tehtäviin!