Ota yhteyttä

Myyntipäällikkö

Hakuaika 15.5. saakka

Haemme myyntipäällikköä!

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja etsimme nyt uutta myyntipäällikköä.

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö, joka pitää sisällään potentiaalisten asiakkaiden kontaktointia itsenäisesti erilaisten myyntiliidien pohjalta. Lisäksi tehtäviisi lukeutuu myynnin kokonaisvaltainen kehittäminen yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Kehität aktiivisesti myyntiprosessiamme sekä tapaamme lähestyä asiakasta ja hänen kohtaamiaan ongelmiaan.

Markkina-alueenamme toimii laajalti koko Eurooppa, joten hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen ovat tässä tehtävässä välttämätöntä; saksan kielen osaamisen katsomme eduksesi.

Toivomme sinun ajattelevan myynnin olevan taitolaji, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Toimialallamme tilaukset eivät ilmesty sähköposteihin, vaan asiakkailla on käytävä aktiivisesti ja heille pitää osata kertoa kuinka juuri heidän tuotantoprosessejaan voidaan kehittää automaation avulla. Kyse ei siis ole bulkkimyynnistä tai päättömästä pommittamisesta puheluilla vaan pitkäjänteisestä palvelumyynnistä teknologiasektorin mielenkiintoisimpien haasteiden ja yritysten parissa.

Jos siis koet omaavasi ratkaisuhakuisen otteen myyntityöhön sekä hyvän tuntemuksen teollisuusautomaatiosta ja robotiikasta, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden myydä alan parhaita ratkaisuja, jotka aidosti auttavat asiakkaitasi. Taustatueksesi saat asiantuntevan organisaatiomme, joka osaltaan pyrkii varmistamaan onnistumisesi ja kehittymisesi tehtävissäsi.

Meillä kaikille annetaan työrauha, emmekä mikromanageera pyytämällä raportteja näppäimistösi kirjainiskuista. Tämä kuitenkin edellyttää sitä, että olet aktiivinen ja hoidat tonttisi ilman luovimista karikolta toiselle selittäen sadoin eri sanankääntein miksi kauppa ei käy.

Toivomme sinun siis olevan ratkaisukeskeinen myös oman työsi suhteen, minkä ansiosta osaat tunnistaa ja poistaa esteitä menestymisesi tieltä. Alallamme ei pärjää aktiivinen odottaja vaan etukenoon nojaava myyntiasiantuntija, joka rehellisesti osaa nauttia myynnin vuoristoradasta niin menetetyn kaupan tuskan kuin saadun tilauksen riemun muodossa.

Tässä tehtävässä pääset näkemään koko teollisuuden kirjon sekä tuottamaan asiakkaillesi ainutlaatuisia ratkaisuja!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jere.mattjus@jtaconnection.fi 15.5.2021 mennessä.

Lisätietoja:

Jere Mattjus, varatoimitusjohtaja | +358 503775239 | jere.mattjus@jtaconnection.fi