Ota yhteyttä

PLC-osaaja tai robotiikan asiantuntija

Haku tehtävään päättyy heti, kun löydämme sopivan tyypin porukkaan!

Etsitään KOKENEITA asiantuntijoita!

Hei sinä kokenut robotiikan asiantuntija tai PLC-osaaja: meillä olisi töitä tarjolla! JTA Connectionin tilauskannassa on havaittavissa sellaista kuumenemista, että työporukassa olisi parin ammattilaisen vaje.

Tarjoamamme rooli suunnittelijana ei ole pelkästään yhden osa-alueen viimeistelyä tai tulipalojen sammuttelua, vaan olet tiivisti mukana koko projektin alusta loppuun – usein yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lupaamme, että projektit ovat vaihtelevia ja kokeneempikin kaveri pääsee haastamaan ja kehittämään itseään ammatillisesti. Valitettavasti junioripositiomme on tällä hetkellä täytetty, ja etsimmekin töihin aidosti kokenutta ammattilaista. Haasteet on kuitenkin tehty porukassa ratkottaviksi, ja se on myös suurin organisaatiomme vahvuus. Ketään ei jätetä yksin, ja aina löytyy tukea oli ongelma melkein mitä tahansa.

Tukikohtia löytyy tällä hetkellä länsirannikolta sekä Pirkanmaalta, eikä aika ajoin kotikonttorilta työskentelykään ole pois suljettu.

Jos alkoi kiinnostamaan, niin ota rohkeasti yhteyttä ja me kerromme lisää; juho.pulakka@jtaconnection.fi; 044 3408899 tai jere.mattjus@jtaconnection.fi; 0503775239.

Haku tehtävään päättyy heti, kun löydämme sopivan tyypin porukkaan!