Ota yhteyttä

Robokuiskaaja/PLC-osaaja

Hakuaika 18.7.2021 asti

MEILLÄ OLISI HAUSSA ROBOKUISKAAJA/PLC-OSAAJA!

Jos puhut automaatio-insinööriä, koodaamista tai robotiikkaa,
saatat olla kiinnostunut alla olevasta.

Etsimme tiimiimme uutta vahvistusta robotti- ja PLC-suunnittelun pariin. Voit olla kokenut tekijä tai uransa alkutaipaleella oleva tuleva ammattilainen. Meitä ei haittaa, vaikka olisit vasta valmistunut tai kartuttanut osaamistasi vain harrastuneisuuden kautta. Tärkeintä on aito kiinnostuksesi robotiikkaa ja koneautomaatiota kohtaan, motivaatio sekä oma-aloitteisuus uuden opetteluun.

JTA Connectionilla suunnittelijan rooli on monipuolinen, ja työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa oman kiinnostuksen ja vahvuuksien mukaan. Työ ei ole koskaan pelkästään yhden osa-alueen viimeistelyä tai tulipalojen sammuttelua, vaan olet tiivisti mukana koko projektin alusta loppuun – usein yhteistyössä asiakkaan kanssa. Projekteja tehdään tällä hetkellä muun muassa mobiilirobottien, sisälogistiikan, konepalvelusolujen ja hitsausautomaation parissa. Asiakkaamme toimivat sekä Suomessa että ulkomailla.

Soveltuva alan koulutus ja työtausta ovat ehdottomasti plussaa, mutta nykyiseen suunnittelutiimiimme mahtuu mukaan myös "ilman muodollisia pätevyyksiä". Työkavereilta saa apua ja tukea ongelmatilanteissa, ja uran alkuun löytyy kyllä projekteja, joissa on aikaa ja tilaa opetella uutta. Haasteet on kuitenkin tehty porukassa ratkottaviksi, ja se on myös suurin organisaatiomme vahvuus. Ketään ei jätetä yksin.

Tarjoamamme paikka on kokoaikainen, vakituinen työsuhde. JTA Connectionin päämaja löytyy Tampereen Lahdesjärveltä, mutta tukikohtia löytyy tällä hetkellä myös länsirannikolta. Myös etätyöskentely kotikonttorilta on mahdollista.

Jos koet olevasi oikea vahvistus porukkaamme, niin ota rohkeasti yhteyttä ja me kerromme lisää; juho.pulakka@jtaconnection.fi; 044 3408899 tai jere.mattjus@jtaconnection.fi; 0503775239.

Haku tehtävään päättyy 18.7.2021, mutta haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aikana.