Ota yhteyttä

Mekaniikkasuunnittelija (Porvoo)

Hakuaika 16.2.2020 asti!

HAE PAIKKAA HETI!

Mekaniikkasuunnitelija

JTA Connection Oy:n porvoolainen tytäryhtiö JTA Machines Oy etsii tiiminsä vahvistukseksi mekaniikkasuunnittelijaa, joka tuntee koneenrakentamisen salat ja uskaltaa tarkastella haasteita uudelta kantilta.

JTA Machines Oy on teollisen tuotannon erikoiskoneiden rakentaja. Yritys suunnittelee ja valmistaa muun muassa erikoistyöstökoneita, kokoonpanokoneita sekä vaativia tuotantolinjoja asiakkaiden tarpeisiin. JTA Machinesin ratkaisuja löytyy jo muun muassa lukitusjärjestelmiä, ajoneuvotekniikkaa sekä valaisujärjestelmiä valmistavista tuotantolaitoksista. Projekteille tyypillistä on lähes olemattomat toleranssit ja se, että täysin valmiita ratkaisuja tai komponentteja löytyy harvoin tukkurin hyllyltä.

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Sillä ei ole väliä, oletko suunnittelu-urasi alkuvaiheessa vai jo satoja projekteja suunnitellut konkari. Suunnittelutyötä tehdään pääasiassa Solidworksilla ja Vertexillä, joten niiden hallitseminen katsotaan eduksi. Suunnittelun lisäksi pääset seuraamaan visioidesi konkreettista toteutumista läheltä, sillä koneet myös rakennetaan valmiiksi oman organisaation voimin. Projekteja viedään eteenpäin tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, joten arvostamme taitoa kommunikoida asiakkaiden kanssa.

Meille on periaatteessa se ja sama, miten itseäsi toteutat. Voit halutessasi istua kello 8-16 toimistolla tai hakea inspiraatiota käyskentelemällä metsäpoluilla tai Porvoon kulttuuriperintömaisemissa: pääasia on, että pystyt ideoimaan, ratkaisemaan ongelmia ja tuottamaan dokumentteja. Työtä tehdään pitkälti perinteisen koneenrakentamisen parissa, mutta asiakkaiden poikkeukselliset ja ainutlaatuisia ratkaisuja vaativat prosessit tuovat työhön kaivattua haastetta. Kaikkein tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovatkin luovuus, kyky soveltaa osaamistasi ja rohkeus kokeilla uutta.

Työpisteesi sijaitsee Porvoossa, Ölstensin yritysalueella. Kollegoinasi on 12 hengen todella ammattitaitoinen organisaatio, joka on suunnitellut ja rakentanut koneita yhdessä jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Haku on auki 16. helmikuuta asti, mutta toimi nopeasti: jos oikea kaveri tulee vastaan, täytämme paikan heti. Hakeminen on tehty erittäin helpoksi - ota yhteyttä Jere Mattjukseen:

Jere Mattjus, 050 377 5239 (myös WhatsApp) tai jere.mattjus@jtaconnection.fi