Ota yhteyttä

Projektipäällikkö

Haku auki 5.6.2020 saakka

projektipäällikkö

Porvoossa on kova pöhinä päällä, ja sitä pöhinää kaitsemaan kaivattaisiin
kylmähermoista projektihallinnan mestaria.

JTA Connection Oy:n porvoolainen tytäryhtiö JTA Machines Oy etsii 12-henkisen tiiminsä nokkamieheksi projektipäällikköä. Projektipäällikön tehtävänä on varmistaa, että hankkeet etenevät, vaikka aikataulut ovat mahdottomia, resurssit olemattomia ja budjetti oravannahkoja. Ihan noinhan asiat eivät oikeasti ole, mutta siltä projektipäälliköstä ennen pitkää tuntuu. Onneksi Porvoon tiimi koostuu koneenrakennuksen rautaisimmista osaajista, joiden kanssa työskentely on oikeasti helppoa ja mukavaa.

Tehtävässä menestyminen vaatii muuntautumiskykyä ja hyviä ihmissuhdetaitoja, sillä nokkamiehen roolit vaihtelevat Äiti Ammasta Tsingis-kaaniin. Projektinpäällikön pitää yhtäältä pystyä motivoimaan tiimiä tekemään parhaansa ja toisaalta vääntää asiakkaalle ratakiskosta, miksi hänen näkemyksensä ei välttämättä ole paras ratkaisu tai fysiikan lakien mukaan edes mahdollinen. Työ on aika ajoin oikeasti paineistettua ja stressaavaa, mutta palkitsee tasaisin väliajoin, kun projekti saatetaan onnellisesti maaliin ja kuunnellaan asiakkaan ylitsevuotavaisia kiitoksia.

Haemme nyt henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta koneautomaation, erikoiskoneiden tai koneenrakennuksen parista. Emme edellytä aiempaa kokemusta projektinjohdosta, mutta työkokemuksen tuomaa varmuutta pitää olla riittävästi.
Kokemus esimiestyöstä on suuri etu.

Työpaikka sijaitsee Porvoossa, mutta näin etätyön ja joustavuuden kulta-aikoina saamme varmasti leivottua myös ratkaisun, jossa työtä tehdään osan viikkoa Porvoossa ja osan viikkoa vaikka Luostolla. Meille tärkeintä on, että projektit etenevät tasaista tahtia ja hallitusti kohti maalia. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita työnhakuhousut jalkaan ja ryhdy toimeen!
Haku on auki 5. kesäkuuta asti, mutta toimi nopeasti: jos oikea kaveri tulee vastaan, täytämme paikan heti.

Hakeminen on tehty erittäin helpoksi - ota yhteyttä Jere Mattjukseen:

Jere Mattjus, 050 377 5239 (myös WhatsApp) tai jere.mattjus@jtaconnection.fi