Etsimme kasvavaan joukkoomme
KÄYTTÖÖNOTTAJAA!

JTA Connection Oy on tehdasautomaation sekä robotiikan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Työyhteisössämme on kohta jo 100 ammattilaista. Huimasta kasvusta huolimatta JTA tunnetaan yrityksenä, jonka toiminnalla on aina kasvot.   

Liiketoimintamme on vahvassa kasvusuunnassa, ja nyt etsimme työyhteisöömme uutta KÄYTTÖÖNOTTAJAA

 

MINKÄLAISTA HOMMAA?
Käyttöönottaja kiertää asiakkaidemme työmailla valtioon ja maanosaan katsomatta ja varmistaa, että asennetut automaatiojärjestelmät toimivat odotetulla tavalla. Työhön sisältyy järjestelmien toiminnallista testausta sekä tarvittaessa PLC-ohjelmiston konfigurointia.

Työnkuva on hyvin vaihteleva: joskus työmaa on naapurimaassa ja vastassa on yksinkertainen kuljetinjärjestelmä. Toisena päivänä saatat lähteä maapallon toiselle puolelle katsomaan alansa suurimpia ja moderneimpia automatisoituja teknologiateollisuuden tuotantolaitoksia.

Ei kuitenkaan kannata pelästyä, vaikka toimenkuva on itsenäinen ja liikkuva. Nykyteknologian mahdollistamana kollegoiden ja esimiestesi tuki on saatavissasi aina, olit missä päin maailmaa tahansa.

 

SINUN TAUSTASI?
Työssä menestyminen vaatii osaamista ja ammattitaitoa, joten arvostamme sähkö-/automaatioinsinöörin tutkintoa ja aiempaa kokemusta alalta. Voit kuitenkin olla myös vastavalmistunut tekijä, mikäli sinulla on näyttöjä siitä, että tekniikka on tuttua ja uskallat vetää työhaalarit päälle kun tilanne vaatii. Toki, tässäkään tehtävässä pelkkä koulutus ei tee ketään autuaaksi – meidän joukkoomme mahtuu ilman tutkintoakin, jos tausta on sopiva.

Odotamme sinulta myös ongelmanratkaisukykyä, pitkää pinnaa ja sitä, ettet murru paineen alla ainakaan ensimmäisten joukossa. Laaja osaaminen eri PLC-järjestelmien parissa on iso etu.

Emme voi liiaksi korostaa sitä, että tässä toimenkuvassa on viihdyttävä lentokoneissa ja hotelleissa. Vuodessa matkapäiviä kertyy reilusti enemmän kuin Tampereen konttorillamme istumista. Tämän vuoksi emme myöskään välitä, missä päin asut: tärkeintä on, että pääset lentokentälle ajoissa. Edellytämme, että pystyt aidosti olemaan pois kotoa ja pitämään paketin kasassa maailman tuulissa.

 

HAE PAIKKAA!
Tarjoamme hienon mahdollisuuden tehdä työtä, jossa työkenttänä on koko maailma ja jossa pääset kehittymään ammatillisesti jatkuvasti. Jos matkalaukkusi kaipaa uusia kokemuksia, ota mahdollisimman pian yhteyttä tulevaan esimieheesi Mats Kronholmiin:

Mats Kronholm, 050 356 7657 tai mats.kronholm@jtaconnection.fi.

Mats kertoo tehtävästä ja mahdollisuuksista mielellään lisää, joten ota rohkeasti yhteyttä – jos et muuten niin vaikka WhatsApilla.

tml>