Ota yhteyttä

Sähkö-automaatioasentaja (PORVOO)

Haku auki 5.6.2020 saakka

Sähkö-automaatioasentaja (PORVOO)

JTA Connection Oy:n porvoolainen tytäryhtiö JTA Machines Oy etsii tiiminsä vahvistukseksi sähkö-automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

JTA Machines Oy on teollisen tuotannon erikoiskoneiden rakentaja. Yritys suunnittelee ja valmistaa muun muassa erikoistyöstökoneita, kokoonpanokoneita sekä vaativia tuotantolinjoja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. JTA Machinesin ratkaisuja löytyy jo muun muassa lukitusjärjestelmiä, ajoneuvotekniikkaa sekä valaisujärjestelmiä valmistavista tehtaista. Projekteille tyypillistä on lähes olemattomat toleranssit ja se, että täysin valmiita ratkaisuja tai komponentteja löytyy harvoin tukkurin hyllyltä. Koneet ja laitteet suunnitellaan ja valmistetaan Porvoon toimipisteessä, Ölstensin yritysalueella

Etsimme asentajaa tekemään sekä projektien sähköistyksiä ja automaatioasennuksia kokoonpanovaiheessa että huolto- ja vikakeikkoja asiakkaiden luona. Työkomennukset sijoittuvat kotimaahan, pääasiassa eteläisen Suomen alueelle. Työkenttä ja asiakaskunta on hyvin monipuolista toimialaan katsomatta.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työkalut ja -välineet, joihin pääsee ennen kaikkea vaikuttamaan itse. Asentajan tukena Porvoossa on 12 asiantuntijan työyhteisö, joka tietää erikoiskoneista ja niiden rakentamisesta käytännössä kaiken mahdollisen. Jos siis oma sormi meinaa mennä suuhun, kollegat neuvovat ja auttavat.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit olla etsimämme henkilö, kunhan täytät ainakin nämä vaatimukset:

  • Sinulla on aiempaa kokemusta sähkö- ja automaatioasennuksista teollisuudessa
  • Taskussasi on voimassaoleva ajokortti
  • Et ole sidottu 8-16 työaikaan vaan voit tarvittaessa joustaa työkomennusten vaatiessa

Haku on auki 5. kesäkuuta asti, mutta toimi nopeasti: jos oikea kaveri tulee vastaan, täytämme paikan heti. Hakeaksesi paikkaa ole yhteydessä Jereen:

Jere Mattjus, 050 377 5239 (myös WhatsApp) tai jere.mattjus@jtamachines.fi