Ota yhteyttä

Site Manager

Haku auki 29.2.2020 asti!

Haussa site manager Pääkaupunkiseudulle!

Meillä JTA:lla olisi nyt kova tarve saada riveihimme kylmähermoinen kaveri, jolla on roppakaupalla organisointikykyä, hyvät neuvottelutaidot, pitkä pinna, kielipäätä ja erinomaista osaamista automaation parissa.

Toisin sanoen etsimme Site Manageria. Asiakkaallamme käynnistyy kuluvan vuoden toukokuussa hyvin mittava varastointijärjestelmän asennusprojekti pääkaupunkiseudulla. Toimeksianto alkaa elokuussa ja kestää ainakin vuoden 2021 helmikuuhun. Lähtökohtaisesti haussa on Site Manager määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta jos intressit kohtaavat, voimme työllistää tehtävään valittua henkilöä myös tämän komennuksen jälkeen muilla vastaavilla työmailla Suomessa ja ulkomailla.

Site Managerin rooli on pääasiassa organisointia ja neuvottelua eri osapuolten välillä tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Hallinnoit usean eri alihankkijan toimintaa työmaalla. Tehtävässä Sinulta odotetaan valmiuksia neuvotella projektin etenemiseen, aikatauluihin ja esimerkiksi työjärjestykseen liittyviä ratkaisuja niin, että ne sopivat mahdollisimman hyvin kaikille osapuolille. Toisin sanoen toimit monessa kohtaa sovittelijana ja suodattajana. Raportoit hankkeen etenemisestä suoraan päämiehelle.

Odotamme sinulta aiempaa Site Manager -kokemusta sekä automaatio-osaamista.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilön puhuvan sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Myös loppuun saatettu insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto on yksi kriteereistämme tähän tehtävään.

Tarjoamme Sinulle aidosti mielenkiintoisen ja tärkeän tehtävän laadukkaasti johdetussa nykyaikaisessa hankkeessa, jossa alan tuorein teknologia näyttelee merkittävää roolia. Saat taustallesi myös ammattitaitoisen tiimin ja esimiehesi jatkuvan tuen.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot neuvoteltavissa. Meille ei ole väliä, missä postiosoitteesi on – kunhan olet sitoutunut työskentelemään pääkaupunkiseudulla koko projektin loppuun asti. Majoitus järjestyy tarvittaessa toivomallasi tavalla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti tämän linkin kautta: https://bit.ly/38inMiV. Mikäli hommasta tai mistä vain heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä mahdollisesti tulevaan esimieheesi Mats Kronholmiin +358 50 356 7657 (myös WhatsApp) tai mats.kronholm@jtaconnection.fi.  

Haku on auki 29. helmikuuta asti, mutta täytämme paikan nopeamminkin, jos oikeanlainen kaveri tulee vastaan. Joten pistä töpinäksi!