JTA-Connection

Uutiset


JTA-Connection Oy on vahvistanut hallitustaan kahdella ulkopuolisella, riippumattomalla jäsenellä

02.11.2016 15:03

Yhtiön tarkoitus on määrätietoisesti kehittää hallintoaan, täsmentää ja konkretisoida kasvustrategiaansa ja näin varmistaa yhtiön menestys myös tulevaisuudessa. Uusina hallituksen jäseninä ovat aloittaneet DI Juha Ritala ja KTT Olli Välimäki.

Ritala on Enmac Oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja. Aiemmin Ritala on työskennellyt mm. Patria Aerostructures Oy:n, Space at Patria Advanced Solutions Oy:n ja ABB:n palveluksessa. Hänellä on vahva kokemus strategiatyöstä, kansainvälisestä liiketoiminnasta ja pk-yritysten kehittämisestä.

Välimäki on Pari passu Oy:n toimitusjohtaja, tutkija ja kouluttaja. Välimäki on aiemmin työskennellyt mm. Linnea Capitalin, Danske Bankin ja Nordea Pankin palveluksessa. Hänellä on vahva kokemus mm. pk-yritysten rahoitusjärjestelyistä ja hallitustyöstä.

Hallitus on keskuudestaan valinnut Välimäen (HHJ) toimimaan hallituksen puheenjohtajana.

Lisätiedot:

Timo Ahonen, toimitusjohtaja, 040 - 73 92 886
Olli Välimäki, hallituksen puheenjohtaja, 050 - 38 34 729

Osallistumme Teknologia15 -messuille

16.08.2015 15:00

Teknologia15 yhdistää alojensa tärkeimmät messut yhdeksi teknologia-alojen huipputapahtumaksi.
Automaatio - Elkom - Hydrauliikka&Pneumatiikka - Mecatec - Finntec - Tooltec - Jointec

Osallistumme perinteisesti Teknologia15 -tapahtumaan 6.-8.10.2015.
Tervetuloa osastollemme 6d 111

http://www.messukeskus.com/Sites4/Teknologia15/Sivut/default.aspx

JTA Connection Oy solmi yhteistyösopimuksen DÜRR GmbH:n kanssa

08.12.2014 14:58

JTA Connection Oy ja saksalainen DÜRR GmbH ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa VOC kaasujen (haihtuvien hiilivetyjen) puhdistuslaitteiden myynnin ja huollon Pohjoismaissa.

Sopimuksen mukaan JTA tulee olemaan DÜRR:n edustaja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ottaen aktiivisen roolin, niin uusien laitteiden ja varaosien myynnissä, kuin huollossa ja modernisoinneissa.

DÜRR:n laajan organisaation ja yli 1800kpl toimitetun projektin kokemuksella, on JTA:lla mahdollisuus organisoida monimutkaisiakin modernisointeja ja energiansäästöön tähtääviä muutoksia myös kolmansien osapuolten olemassa oleviin laitoksiin.

http://www.durr-cleantechnology.com/

www.jtaconnection.fi

DÜRR Group on yksi maailman johtavia mekaniikka ja tehdassuunnitteluun erikoistuneista yrityksistä. DÜRR:n tarjoamat tuotteet, palvelut ja järjestelmät mahdollistavat erittäin tehokkaat valmistusprosessit erilaisissa teollisuusympäristöissä. Autoteollisuus ja heidän alihankkijansa kattavat n. 65% DÜRR:n kokonaismyynnistä. Muita tuotealueita ovat mm. mekaaninen suunnittelu, kemian- ja lääketeollisuus sekä viimeisin yritysosto HOMAG Group AG lokakuussa 2014 toi mukanaan myös mekaanisen puunjalostuksen.

 

Maalaus- ja kokoonpanolinjat: maalaamot ja loppuasennuslinjat auton valmistukseen

Soveltava robotiikka: robottisovellukset mm. maalaukseen ja eristeiden ja liimojen levitykseen

Mittaus ja prosessijärjestelmät: tasapainotus ja puhdistusjärjestelmät sekä testaus ja täyttölaitteistot

Ympäristö teknologiat: poistoilmana käsittely sekä energiatehokkuuden uudet ja innovatiiviset järjestelmät

Mekaaninen puunjalostus: laitteita puun jalostukseen

 

“Oleme ylpeitä sopimuksesta DÜRR GmbH:n kanssa. Heillä on erittäin korkeat laatuvaatimukset tuotteissaan ja toimintatavoissaan. Olemme etuoikeutettuja kun voimme työskennellä näin korkealaatuisen yrityksen kanssa. Koemme kuitenkin, että myös JTA voi tarjota lisäarvoa heille ja heidän loppuasiakkailleen pohjoismaissa keskittyneen palvelumme ja osaamisemme kautta, erityisesti VOC ja ilmanlaatuasioissa.” kommentoi Timo Ahonen, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

TJ Timo Ahonen

GSM:+358-40-739 2886

mail: timo.ahonen@jtaconnection.fi

 

Juho Vartiainen

GSM:+358-400-800 391

mail: juho.vartiainen@jtaconnection.fi

 

Tomi Knaapila

GSM: +358-40-758 2982

mail: tomi.knaapila@jtaconnection.fi

JTA CONNECTIONIN LAATUJÄRJESTELMÄ ON NYT SERTIFIOITU

03.03.2014 14:56

Laatujärjestelmämme sertifioitiin DQS:n toimesta helmikuussa 2014. ISO9001:2008 -standardin mukainen sertifikaatti takaa asiakkaillemme ja sidosryhmillemme laadukkaan toiminnan ja yrityksemme prosessien jatkuvan kehittymisen.

 

Lisää uutisia